PowerCure

PRÆSTÉR MED ULTIMATIV TEKNOLOGI

PowerCure er den seneste teknologi indenfor accelereret hærdning af lim. I tråd med Sikas innovative tilgang er PowerCure udviklet i samarbejde med autoglasteknikere, og er designet til brug både udenfor og på værkstedet. PowerCure har vist sit værd selv under de hårdeste betingelser. PowerCure lime præsterer på et nyt niveau med uovertruffen funktionalitet. For første gang har vi udviklet en systemløsning til udskiftning af autoruder. Den proces har givet os mulighed for at udfordre hvert enkelt trin i brugen af limen – fra posen sættes i pistolen til den egentlige påføring af limen. PowerCure systemet er formentlig det første nogensinde, der fra grunden er udviklet sammen med autoglasteknikere.

  • Lige så enkel at anvende som et 1-komponent produkt.
  • Emballagen er designet til minimalt spild, maximalt brug af limen.
  • Ergonomisk og brugervenligt design.
  • Lang åbentid med hurtig hærdning.
  • Hurtigste limskift på markedet.

Præstation ud over SDAT

Det at have en kort Sikker-Kør-Væk-Tid (SDAT) er ikke definitionen på et sikkert system! Bilproducenter bruger strengere standarder for hvornår en bil kan køre igen end den gennemsnitlige autorudemontør. Indtil nu har ingen systemer kunnet leve op til bilproducenternes (OEM) præstationskrav hurtigt nok og nemt nok til at kunne anvendes af uafhængige autoglasmontører.

Hærdet til OEM niveau

PowerCure lime hærder uafhængigt af klimaet indefra limstrengen. De hærder indenfor minutter til det styrkeniveau, som bilproducenterne specificerer. PowerCure lime bringer bilens karrosseri tilbage til den originale styrke indenfor bare 60 minutter, mens 1-komponente produkter kan kræve op til uger – afhængigt af klimaet. Hurtig genskabelse af karrosseriets egenskaber er en af nøgleårsagerne til, at nogle bilproducenter kræver, at deres servicecentre anvender accelererede eller 2-komponente lime. Der er også andre fordele ved at anvende PowerCure:

  • Sensorer kan kalibreres hurtigt og uden bekymringer.
  • Biler, der kommer retur, kan repareres hurtigt uden risiko for at svine bilens interiør.
  • Forsikringssager og underleverandørarbejder vil alle leve op til alle OEM standarder.  

 

…og du kan endda løfte bilen i forruden kun 60 minutter efter montering.

 

Yderligere anvisninger